De musici

Bert Tielemans:

Zanger en initiatiefnemer van  'Hommage aan Jules de Corte'. Als kind van 10 jaar oud hoorde Bert in het programma 'de Zonnebloem' Jules de Corte voor het eerst spelen en zingen. De liefde voor zijn muziek ontstond en is nooit meer over gegaan. Toen hij 21 werd kreeg hij van zijn vrienden de plaat 'liedjes die eigenlijk niet mogen'. Muziek werd steeds belangrijker in zijn leven. Hij leidde amateurkoren, zong in een aantal kamerkoren, en kreeg tijd, toen hij 65 werd, om met het repertoire van Jules de Corte op pad te gaan.

André Haverkort is onlangs gepensioneerd als huisarts. Op zijn afscheid kwam Bert van den Brink- hij begeleidde Jules de Corte de laatste jaren van zijn leven- een concert geven. Hij legde daar het contact tussen zanger Bert en pianist André. Een gouden greep. Bij de eerste kennismaking klikte het tussen de twee. Ze zijn allebei liefhebbers en kenners van het repertoire. Samen optreden is voor beiden een feest!

Kees van Zantwijk volgde een klassieke piano-opleiding aan het Brabants Conservatorium. Kees is een all-rounder. Zo is hij sinds 2004 muzikaal leider van het zangconcours: het ouderensongfestival en voert hij samen met dirigent Ferdinand Beuse het seniorenpopkoor 'Lust voor Life' aan. Hij is een veelgevraagd begeleider van Theater- en Musicalaudities (Bij Joop van den Ende en Soldaat van Oranje). en..... een oprechte liefhebber van het repertoire van Jules de Corte